Een voorbeeldtraject

Een overzicht hoe wij u kunnen ondersteunen bij de aankoop van een woning of emigratie


Wij willen u graag leren kennen

Of u al beslist heeft deze stap te nemen of twijfelt over alles wat er bij komt kijken, wij hebben altijd eerst een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is puur voor het persoonlijke contact. Aangezien het een flinke stap kan zijn is het zowel voor u als voor ons fijn om te weten met wie u en wij te maken hebben en het met elkaar zal klikken.

Het eerste gesprek is vrijblijvend en is gratis!

Na diverse succesvolle bemiddelingstrajecten besloot Manuela Correia dit als bedrijf verder voort te zetten.


"Heeft u een vraag? Stel deze gerust!"Voorbeeldtraject


1 - Kennismakingsgesprek

Dit betreft een korte vrijblijvende kennismaking waarin globaal de wensen worden besproken en u ons de eerste vragen kunt stellen over de te nemen stappen.

2 - Vervolggesprek

Bij het vervolggesprek kunt u uw specifieke vragen stellen en gaan we een voorbeeldplan opstellen. Deze afspraak kost EUR 95,- per uur excl. km en parkeerkosten. Ook worden in deze afspraak de tarieven besproken waar u rekening mee kunt houden.


Hierna bent u vrij om te kiezen of u verder gaat in ons traject.

Start traject

Fijn dat u voor Huis Kopen Portugal heeft gekozen!

Aan de hand van de wensen stellen we een plan van aanpak samen.

3 - Vaststellen locatie en woning wensen

Als het goed is weet u in welk deel van Portugal u zich wilt vestigen of een huis wilt kopen. Samen nemen we al uw wensen en bijzonderheden door voor uw droomlocatie /huis.

4 - Verzamelen benodigde documenten

Als u zich in Portugal wilt vestigen komt, zowel in Nederland als in Portugal, veel op u af. Samen bespreken we met welke instanties u te maken krijgt en nemen we alle benodigde documenten door. Dit proces geldt ook voor als u alleen een huis wilt kopen.

5 - Budget inventarisatie

Waarschijnlijk heeft u uw financieel plaatje al op een rij gezet en is uw budget voor het aanschaffen van een woning bekend. Samen nemen we door wat uw mogelijkheden zijn. Heeft u een hypotheek nodig dan kunnen wij u in contact brengen met een financieel adviseur uit ons netwerk.

6 -Begeleiding bepalen

Wij kunnen u tijdens het gehele proces adviseren en begeleiden. U bepaalt zelf bij welk deel van het proces u begeleidt wilt worden door Huis Kopen Portugal. Maar ook hoe deze begeleiding eruit moet zien. Wanneer u ervoor kiest om zelf alles te doen maar toch de zekerheid wilt hebben dat u op de goede weg bent, kunt u altijd bij ons aankloppen voor advies en staan we aan de zijlijn voor u klaar.

7 - Kostenraming voor de begeleiding

Na het doornemen van de door u gewenste begeleiding is het pas mogelijk om een voor u op maat een kostenraming te maken. U krijgt van ons precies te horen waar u precies voor betaald.


8 -Plan de campagne opstellen

We zijn zover dat we een plan de campagne kunnen maken waarin overzichtelijk wordt opgenomen welke stappen er genomen moeten worden en wanneer deze ondernomen moeten worden. Hiermee verkrijgen wij ons gezamenlijke draaiboek voor uw einddoel: uw eigen plek in de zon in Portugal.